söndag 21 november 2010

Saknad


Idag saknar jag förr i tiden lite och att få träffa Amanda nästan varje dag. Då bodde vi 4 sekunder ifrån varandra (om man sprang i trappan, som vi gjorde och tog tid). Att ha så nära till stan betydde att man kunde vara hur full som helst innan man gick ut. Man kunde skratta tills man grät och "komma ut ur garderoben" och göra låtsatstatueringar med "my boob is not for sale". Saknar dig Amanda!'

fredag 19 november 2010

hårmodell för Wella

Idag var jag på Wellas studio och färgade håret och gick igenom vad som händer på visningen nästa fredag. De har bestämt att jag ska ha den här frisyren men med det bruna lite rödare.


Nästa fredag kommer jag alltså bli klippt inför 60 pers och sen är det tydligen catwalk som jag inte alls visste. Så jag kommer stappla omkring i 10cm höga stilettklackar och antagligen ramla på någon i publiken. Kläderna och skorna vi ska ha på oss kommer vi prova samma dag någon timma innan visningen och jag är så nervös! Makeup-artister kommer sminka oss dagen till ära så man kommer nog se stilig ut i alla fall.

måndag 15 november 2010

moneybrother

I lördags hade vi en av de bästa utekvällarna någonsin i Stockholm. Hela kvällen var man pepp och glad och var runt på flera ställen. Jag och Ludde började tyvärr kvällen ifrån varandra fast med varandra ändå (över skype), sedan möttes vi på tunnelbanan och åkte in till Nalen där det var ett härligt bluesband som spelade live. Efter ett tag kom våra kompisar Magnus och Fredrik och joinade, sen drog vi bort till nästa korsning och gick in på kåken. Det var mycket folk och grym musik som vanligt. Vi hängde mest ute på terassen och jag drack öl men killarna drack drinkar. Anders aka Moneybrother var där också och ett stort fan som jag är kunde jag inte låta bli och gå fram och tacka honom för att han gjort så fin musik. Han var enormt trevlig och blev jätteglad över mina ord, så vi kramades och så gick jag ut på terassen igen.
Vi blev sedan danssugna och gick längs kungsgatan till fashion. Fashion är grymt på lördagar då de har en soulklubb. Bara grym musik hela kvällen och mycket dans. Så detta är ett tips på en bra bar/klubbrunda i stockholm då man heller inte behöver åka tunnelbana emellan :)
Dagen efter hade jag träningsvärk i hela benen för att det var så länge sedan jag dansade.

fredag 5 november 2010

industri

När det gäller inredning tycker jag bäst om en blandning mellan industridesign och antikt. Det här bordet med de stora hjulen skulle jag gärna ha som soffbord. Den andra bilden är från en pub i berlin (wohnzimmer) som vi var på i september, riktigt snygg inredning med gammalt och nött och så vill jag ha det hemma hos mig.
http://www.tampabay.com/multimedia/archive/00065/HOM_DESIGN042509_65576c.jpg

When it comes to interior design I prefer a mix of industrial design and antique furniture. I would really like to have this table in my living room. The other picture is from a bar in Berlin called Wohnzimmer that we visited in september, very nice interior with old and stale furniture.

tisdag 2 november 2010

New dress

Vann denna underbara klänningen på tradera i söndags. Vacker 50-talsklänning med vid kjol och duvblå i färgen.
The Back of the dress

The Front of the dress


I won the bidding of this wonderful dress on swedish Tradera last sunday. Beautiful blue 50s dress with wide skirt.

måndag 1 november 2010

Elsa

Jag var med i en liten tävling som Elsa Billgren hade på sin blogg och nu har hon korat vinnaren men bilden som jag skickade in fick ändå en plats bland de finaste. Det finns här: http://elsa.elle.se/om-att-bli-glad-av-en-bild/